Geil

Het meisje van de Jumbo

Mijn naam is Miriam en ik vertel jullie graag over mijn seksuele ervaringen toen ik zessendertig was in 2002. Hier mijn zesentwintigste waargebeurde verhaal. Ik ben een in Amsterdam geboren en getogen halfbloedje. Mijn vader is Surinaams en mijn moeder een Amsterdamse. Ik ben 1.58 m klein en woog toen ca. 50 kilo met cup maat 70 C.
Ik stond bij mijn man Gerard in het krijt. Hij had me de week er voor zo laten genieten toen ik geil was met een heerlijke gespierde jonge adonis. (Zie mijn vorige verhaal ‘In mijn zomerjurkje op het terras’). De hele week had ik gefantaseerd wat ik zou kunnen doen. Gerard vond een meisje bij de Jumbo leuk. Op het eerste gezicht een gewoon meisje, maar Gerard heeft er oog voor. Ze was Slavisch, uit Bosnië met heel lang dik zwart haar en een bleek uiterlijk. Ze was niet groot maar had wel hele lange benen. Ik vond haar te dun, maar ik wist dat Gerard het geil vindt van die dunne benen, zodat het kutje goed zichtbaar is. Ze was heel slank, maar had toch zeker wel een goede cup b. Als we boodschappen deden lachte Gerard altijd naar haar en zei haar dan vrolijk gedag. Ze lachte altijd terug en keek hem dan even na. Ze was begin twintig. Mijn plannetje was Gerard met haar te verrassen. Zij zou natuurlijk wel mee moeten werken. Gerard was toen al 43 en veel ouder dan het meisje.

Het was nog vroeg in de ochtend en rustig in de Jumbo. Ze was de vakken aan het bijvullen. Toen ik haar in het Engels aansprak en vroeg of ze wist wie ik was. Antwoorde ze verrassend van ja, dat ik de vrouw was van die man met de blauwe ogen. Ik vroeg of ze een keer met mij en mijn man wilde dineren? Ze keek me onderzoekend aan. Ik ging verder, dat ik met haar eerst zou shoppen en naar een goede kapsalon zou gaan en dan mijn man zou verrassen door met zijn drieën te gaan dineren. Ik vroeg of ze belangstelling had. Ze kreeg een glimlach om haar mond en vroeg wat er dan van haar werd verwacht. ‘Zou je met mijn man willen vrijen’, vroeg ik. Ze keek me even aan en antwoorde na een korte stilte, dat ze er over moest nadenken. Ze gaf haar naam. Danica. Ik gaf haar mijn telefoonnummer met mijn naam en een zoen op haar wang. Ik liep weg om verder boodschappen te doen. Ik keek aan het eind van het gangpad even om. Ze keek me na. Ik zwaaide en zij zwaaide terug en ze deed het papiertje met het telefoonnummer in haar broekzak.
Twee dagen later belde Danica me. Ze deed het en zou met mijn man vrijen als het goed voelde. Ik begreep haar en stelde haar gerust. Op een donderdag een paar dagen later haalde ik haar op en nam haar mee naar winkelcentrum Amstelveen. In de Bijenkorf liepen we door de lingerie afdeling waar we mooie setjes bekeken. Ik zag haar groene ogen glinsteren. Voor we een setje zouden passen hebben we eerst een jurkje nodig. Ik vertelde haar dat ze en mooi jurkje mocht uitzoeken waar ze zich prettig, mooi en sexy in voelde. Drie jurkjes wilde ze passen. Ze koos mede op aanraden van het winkelmeisje voor een zomers bloementjes jurkje. Een vrolijk strak sluitend jurkje om haar slanke lichaam. Het winkelmeisje adviseerde een andere bh te kopen, zodat in de decolleté haar borsten beter zouden uitkomen. Ik zag dat ze niet alleen mooie borsten had, maar ook een goed kontje in dit jurkje. Met het jurkje liepen we terug naar de lingerie afdeling. Al snel had ze met de hulp van een oudere dame van de Bijenkorf een mooi setje gevonden. Danica kwam het setje aan me showen. Met een blij gezicht draaide ze een rondje. Haar borsten een goede cup b mooi stevig in de push up BH en een mooi hoog opgesneden kanten slipje en jarretelle met kousen om haar dunne lange benen. Door die dunne benen was haar kutje goed zichtbaar. Ik snap wel dat Gerard dat geil vindt. Danica deed op mijn verzoek het nieuwe jurkje aan. Als gegoten zat het jurkje. Haar borsten pront naar voren en mooi zichtbaar door de decolleté. Het nauw gesneden jurkje kwam tot halverwege haar dijen. Precies goed. Het trekt de aandacht, maar je ziet net niks. Met nog een paar mooie hakjes, niet te hoog, liepen we gearmd met de tassen van de Bijenkorf naar de kapsalon. Een klein beetje van haar mooie lange haar af en daarna werd het haar opgestoken. Ik liet haar licht op maken met smokie eys. Haar groene ogen werden hierdoor nog mooier.

Related Posts

Ik ben een exhibitionist

Als exhibitionist (m) vind ik het heerlijk om naakt bekeken te worden. Dat begon al toen ik jonger was en nog thuis woonde. Als er dan meiden aan…

Vakantie overspel

De volgende ochtend schrok ik wakker van de wekker. Dacht eindelijk mijn vrouw komt weer thuis. Zo even de kids weer naar school brengen en even het huis…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *