Geil

Ik ben een exhibitionist

Als exhibitionist (m) vind ik het heerlijk om naakt bekeken te worden. Dat begon al toen ik jonger was en nog thuis woonde. Als er dan meiden aan kwamen gefietst liep ik snel naar boven de badkamer in. Ik kleedde me dan vlug uit, ging op de rand van het bad staan en hing mijn blote piemel uit het open klepraam. Als ze dan langs kwamen gefietst kuchte ik een keer waardoor ze omhoog keken en m’n lul zagen. Sommige meiden draaien om en fietsten dan een aantal keer langs om te kijken. Dan trok ik m’n voorhuid terug zodat ze ook m’n eikel konden zien.

Nu jaren later ga ik in de zomer graag naar een gedoogstrand waar zowel naakte als geklede mensen zijn. Het is opwindend om naakt tussen geklede mensen te zijn. Ik krijg dan geen stijve maar heb wel de hele dag veel voorvocht van de voorpret. Ik let er tijdens het wandelen wel op dat het voorvocht niet van m’n lul druipt.
Veel meiden en vrouwen komen daar piemels kijken maar durven zelf niet altijd naakt te zijn. Als ik dan aan het wandelen ben en meiden aan zie komen loop ik op een manier zodat m’n piemel wat op en neer wiebelt. Tijdens het passeren is het dan heerlijk om ze naar m’n bungelende piemel te zien kijken. Vaak moeten ze dan lachen en krijgen ze het er warm van.

Als exhibitionist houd ik natuurijk ook van seks maar het bekeken worden geeft een andere dimensie aan naakt zijn. In tegenstelling tot seks kijken er op zo’n dag meerdere mooie meiden naar mijn blote lul wat een heerlijk gevoel in mijn buik geeft. Als ik me de dagen daarna aftrek denkend aan die dag kan ik keer op keer klaar blijven komen en ben ik onverzadigbaar.

Related Posts

Het meisje van de Jumbo

Mijn naam is Miriam en ik vertel jullie graag over mijn seksuele ervaringen toen ik zessendertig was in 2002. Hier mijn zesentwintigste waargebeurde verhaal. Ik ben een in…

Vakantie overspel

De volgende ochtend schrok ik wakker van de wekker. Dacht eindelijk mijn vrouw komt weer thuis. Zo even de kids weer naar school brengen en even het huis…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *