Geil

Vakantie overspel

De volgende ochtend schrok ik wakker van de wekker. Dacht eindelijk mijn vrouw komt weer thuis. Zo even de kids weer naar school brengen en even het huis opruimen. Nadat ik de kids naar school had gebracht even mij vrouw een appje sturen hoe het met haar was en of ze nog plannen had. Ik kreeg een foto terug mijn vrouw lag nog in bed ze hadden roomservice gebeld en die had net ontbijt gebracht. Ze zei dat ze zo de aan ging kleden en de laatste spullen in de koffer doen, omdat ze bepaalde tijd uit de kamer moesten zijn. Daarna gingen ze nog even naar de sauna om daarna naar het vliegveld te gaan. Ze kon samen met de kerel gaan want die had dezelfde terugvlucht. Ik wenste haar veel plezier vandaag en kon niet wachten dat ik ze weer vast kon houden.

Het was middag en was klaar met opruimen. Ik stuur mijn vrouw hoe het was. Ik krijg antwoord terug kan niet beter kom net de sauna uit en daar zat ze als enige vrouw in hihi. En ik denk oke hoeveel mannen dan. Ze stuurde een smiley. Er waren 4 mannen in de sauna en ik kon ze allemaal naakt bewonderen de ene had nog een groter lul dan de andere. Ik moet zeggen volgens mij hebben de mannen ook genoten van mijn lichaam. Want ze zaten allemaal met een harde paar tussen de benen hihi. Ik stuurde terug dat ik dat wel geloofde zoon mooi lichaam heerlijke borsten en ik denk dat je daar ook wel met een glimmend poesje zat. Ik kreeg al snel antwoord terug. Ja die was erg nat en ze durfde hem daar niet aan te raken bang dat ze door 1 aanraking hele raken dingen konden gebeuren hihi. Maar ze was nu zich aan het aankleden om naar het vliegveld te gaan. Ik stuurde nog terug tot straks xxxjes

Eindelijk was het zo ver we waren onderweg naar het vliegveld om haar op te halen. Nog een halfuurtje en dan zou ze er zijn. We liepen de aankomsthal binnen en op dat moment hoorde we oom dat je geland was. Nadat je de koffer had gepakt en door de douane was gelopen kwam je naar ons. Ik had wel gezien dat je nog afscheid had genomen van de andere man. Dit had je gedaan toen je het vliegtuig uitstapte dit omdat de kids nergens vanaf mochten weten. Je gaf de kids een kus en knuffel en ook mij. Ik was zo blij je weer te zien en merkte ook dat ik opgewonden was toen ik je weer vast pakte. Ik voelde even aan je hele lichaam en wist genoeg ik voelde een stringetje en jarretels. Daarnaast ook had je een bh aan. Hoe zou dat eruit zien dat zat ik mij even te bedenken. We liepen naar de auto en de kids vielen in de auto in slaap. Dat moment voelde ik haar benen en ging even onder haar jurk. Het voelde er al erg nat onder. En kon het niet laten om even mijn vingers door je spleet te laten glijden. Je kreunde van opwinding. Op dat moment ging je mij vertellen hoe het daar was dat je het erg opwindend om met iemand anders in bed te liggen en dat ik alles via de telefoon kon zien. Maar ook dat ik het goed vond dat je het deed.

Ze had zich de afgelopen dagen niet zo opgewonden gevonden en vanavond was ze helemaal voor mij. Vandaag was ook een bijzondere dag. Ze ging vertellen wat ze vandaag had gedaan dat wond mij erg op. Ze was wakker geworden. En ze hadden roomservice besteld zoals ik al wist. Maar het duurde even voordat de roomservice kwam dus waren we elkaar een beetje gek aan het maken en elkaar op te geile. Ik was er met nat van geworden en voor de gein waren we elkaar opdrachtjes aan het geven om elkaar nog gekker te maken. Deze opdracht waren bijvoorbeeld dat hij aan zijn lul moest trekken maar mocht niet klaar komen. Ik moest bijvoorbeeld beide borsten masseren. Op dat moment werd er op de deur geklopt dat de room service er was en ik moest een opdracht doen. Toen zei hij dat hij een hele leuke opdracht had. Ik moest naakt de deur open maken en de ober de roomservice binnen laten brengen. Zo gezegd zo gedaan. Ik liep naar de deur en maakt de deur open. De ober wist even niet waar hij moest kijken. Toen zei ik tegen hem dat hij de spullen bij het bed mocht neerzetten. Ik ging op bed liggen. Hij zette de spullen bij ons neer maar de ober kon de ogen niet van mij af houden. Toen hij klaar was gaf ik hem een fooitje ik ging even met mijn vingers over mij borsten naar mijn vagina. Hij wist nu helemaal niet waar hij moest kijken en liep maar weg. Ik moest ervan lachen zei wil jiet weten wat hij daarna heeft gedaan. Verder hadden ze een heerlijk ontbijt op en hadden ze zich aangekleed.

Ze ging verder met de sauna. Daar was ze wel erg geil met 4 mannen in de sauna daar wist ze even niet waar ze moest kijken het liefste zou ze daar heerlijk willen neuken en dan met alle vier de mannen maar dat durfde ze toch niet. Maar de gedachte maakt haar wel zo geil. Dat merkte de mannen wel. De nieuwe vriend ging dichter bij mij zitten. Hij legde zijn hand op mijn benen om mij gerust te stellen. Gelukkig moesten we gaan. We gingen ons aankleden en namen al een beetje afscheid van elkaar we hebben samen even geknuffeld en toen de taxi gepakt naar het vliegveld.
Nu was ze weer bij mij. We waren bij ons huis aangekomen. Gingen de kids op bed leggen die uitgeteld waren. Nadat ze op bed lagen pakte we een wijntje. Je was nog even aan het vertellen waar je allemaal was geweest en je liet de andere foto’s op je telefoon zien. Toen kwamen we bij de filmpjes uit. Eerst de normale en daarna nog een paar geile filmpjes. 1 van de laatste filmpjes had je niet door gestuurd dit durfde je niet zei je.

Related Posts

Ik ben een exhibitionist

Als exhibitionist (m) vind ik het heerlijk om naakt bekeken te worden. Dat begon al toen ik jonger was en nog thuis woonde. Als er dan meiden aan…

Het meisje van de Jumbo

Mijn naam is Miriam en ik vertel jullie graag over mijn seksuele ervaringen toen ik zessendertig was in 2002. Hier mijn zesentwintigste waargebeurde verhaal. Ik ben een in…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *